Fri fragt over 699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice 26 14 37 21

Fri fragt over
699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice
26 14 37 21

Pulito

Madkasser og drikkedunke i fødevaregodkendt rustfrit stål

og andre køkkenartikler i holdbare materialer

Pulito rustfrit staal madkasser kompostspand

Pulito er en dansk familieejet virksomhed med base i København, som siden deres start i 2007 har haft et helt klart ønske:  “at tilbyde gode produkter – gode for mennesker og gode for miljøet.” Alle produkter fra Pulito er af fødevaregodkendte materialer, så du er helt sikker på at undgå tungmetaller og hormonforstyrende stoffer i din mad. Samtidig er produkterne på hver deres måde med til at skåne miljøet for unødigt plastikaffald. Et stålsugerør kan erstatte et helt livs forbrug af engangssugerør, og en madkasse i rustfrit stål kan gøre det ud for både plastikposer og madpapir. Pulitos produkter er holdbare og enkle i designet og kun produceret i fødevaregodkendte materialer. Pulito har har hele tiden haft fokus på at undgå madspild og fremmedstoffer i maden, samt at bidrage til den grønne omstilling. Pulito har derfor valgt at købe solceller, så når du køber Pulitos produkter går dele af pengene til denne investering i en fælles grønnere fremtid.

Når du vælger en madkasse i rustfrit stål – vælger du både at prioritere sundhed og miljø på én gang. Fødevaregodkendt rustfrit stål er garanteret fri for skadelig kemi, og du kan spare miljøet for en masse affald i form af plastikposer, sølvpapir, madpapir og gummibånd. I pulitos 3-i-1 madkasse er det faktisk slet ikke nødvendigt at bruge madpakkepapir, for de separate rum gør det nemt at adskille maden og samtidig holde det friskt og lækkert. 

Madkassens åbenfunktion er testet på børn, som selv kan åbne og lukke uden at få fingrene i klemme. Klipsene kan dog virke lidt stramme i starten for et lille barn, og skal måske lige løsnes lidt af en voksen, inden den kommer med i børnehaven. Vi anbefaler standardstørrelsen fra børnehavealderen og den store udgave fra skolestart. 

PureLunchBox 3-i-1 er rigtig god til børn, som gerne vil have en varieret madpakke med i skole, da der nemt både er plads til rugbrødsmadder i det nederste rum, frugt, grønt eller måske en pastaret i det øverste og lidt ekstra lækkerier i snackboksen. Den vejer ikke meget i skoletasten når den er tom og kan tåle opvaskermaskine.

Lav dine egne lækre is - helt fri for tilsætningsstoffer

Lav is igen og igen med Pulitos ispindeforme af rustfrit stål. Om det er mormors flødeis, frossen yougurt, sunde Nicecream eller noget så simpelt og rent som vandmelon – du bestemmer helt selv indholdet, og med ispindeforme i rustfrit stål er du sikker på, at der ikke kommer kedelig kemi fra formene over i din lækre is. Ispindene af bæredygtigt bambus kan vaskes efter brug og bruges mange gange. (Med ispindeformene følger 30 ispinde i bambus).

Endnu flere genanvendelige alternativer i rustfrit stål

“No straw please” (ingen sugerør tak) er en kendt sætning i Zero Waste bevægelsen verden over. Noget der kan virke så harmløst, som et plastiksugerør i din drink på ferien, er desværre en af de “mange bække små”, som er med til at skade vores miljø – plastik som ender i havene. Med et sugerør i rustfrit stål i tasken kan du til hver en tid sige “No straw please” når bestiller drikkevarer på farten og være med til at skåne miljøet for unødigt affald. Produkter i rustfrit stål er så godt som umulige at slide op, derfor kan et stålsugerør faktisk erstatte et helt livs forbrug af  engangssugerør.

Pulito formår på en enkelt og elegant måde at skabe bæredygtige produkter, som på hver sin måde kan bidrage til en grønnere og sundere hverdag.