Fri fragt over 699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice 26 14 37 21

Fri fragt over
699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice
26 14 37 21

Sugerør i rustfrit stål – Lige 4 stk. + børste

SKU PUL-21018 Kategori Mærke
Sugerør i rustfrit stål

Et sugerør lavet i rustfrit stål kan erstatte uendeligt mange engangssugerør. De fås i pakker med 4 stk. og  en rensebørste, så sugerørene er nemme at rengøre og klar til brug igen.

Pulito’s sugerør i rustfrit stål er produceret i fødevaregodkendt materiale (Type 304), som sikre at der ikke sniger sig kedelig kemi over i dine drikkevarer eller i munden på dit barn. De er garanteret fri for BPA og egner sig både til kolde og varme drikke.

Samtidig kan du skåne miljøet for en masse plastikaffald.

Mål 22 cm. 6 mm.

kr.39,00

På lager

Beskrivelse

Se flere varer i rustfrit stål fra Pulito

Brand

Pulito

Pulito er en dansk familieejet virksomhed med base i København, som siden deres start i 2007 har haft et helt klart ønske:  "at tilbyde gode produkter - gode for mennesker og gode for miljøet." Alle produkter fra Pulito er af fødevaregodkendte materialer, så du er helt sikker på at undgå tungmetaller og hormonforstyrende stoffer i din mad. Samtidig er produkterne på hver deres måde med til at skåne miljøet for unødigt plastikaffald. Et stålsugerør kan erstatte et helt livs forbrug af engangssugerør, og en madkasse i rustfrit stål kan gøre det ud for både plastikposer og madpapir. Pulitos produkter er holdbare og enkle i designet og kun producerede i fødevaregodkendte materialer. Pulito har har hele tiden haft fokus på at undgå madspild og fremmedstoffer i maden, samt at bidrage til den grønne omstilling. Pulito har derfor valgt at købe solceller, så når du køber Pulitos produkter går dele af pengene til denne investering i en fælles grønnere fremtid.
Pulito rustfrit staal madkasser kompostspand