Fri fragt over 699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice 26 14 37 21

Fri fragt over
699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice
26 14 37 21

Klean Kanteen

Drikkedunke til baby, børn og voksne

klean-kanteen-logo

Klean Kanteen solgte deres første drikkedunk i rustfrit stål tilbage i 2004 og blev dermed First Mover i branchen. Dette blev starten på den lange kamp det er, at mindske forbruget af plastik.

I dag er Klean Kanteen et kæmpe brand, der har inspireret mange andre til at producere i rustfrit stål. Firmaet er ejet af familien og har på trods af  tilbud fra flere store investorer, valgt at forblive en familieejet virksomhed. De vil ikke gå på kompromis med økonomi, men gøre hvad der står i deres magt for at udvikle bæredygtige produkter uanset omkostningerne.

Klean Kanteen vil gå forrest når det kommer til bæredygtige produkter og produktion og bidrage til en grønnere verden – derfor har de også doneret mange penge til miljøorganisationer og andre der er med til at gøre verden til et bedre sted.

Klean kanteen´s drikkedunke er lavet i fødevaregodkendt rustfrit stål. De fås i flere størrelser og farver. Med sports cap eller sippy cap. De er med smarte hængebøjler til at fast monterer på tasker eller hvor man nu lige har mulighed for en krog. Du spare miljøet for en masse plastik flasker ved at vælge en drikkedunk i rustfrit stål. Der er tænkt meget på detaljen at flasken er let, udstyret med bøjle. drypsikret låg. Nem på alle måder at have med dig rundt, så du altid kan have vand ved hånden.

Lågene er lavet af fødevaregodkendt silikone,  BPA-fri polypropylene. Farverne på flaskerne er af godkendte materialer der er nedbrydelige og ikke fyldt med farlig kemi. 

Vi anbefaler 355 ml. til børnehavebørn. På det tidspunkt kunne de godt bruge sports cap. Det ville børnene typisk også hellere. Sippy cap er til de helt små der skal starte med at drikke af flaske. Typisk siger de selv til når de vil have sports cap. Skole alder er 532 ml helt perfekt. 

Hold kaffen varm med en termokop

Tag kaffen med på farten. Klean Kanteens´s  termokop holder varmt i op til 14 timer. Kan også holde koldt i op til 47 timer. Låget er nemt at bruge og kan holde tæt så man ikke risikere at spilde. Åbningen er lige stor nok til at få et sugerør i hvis man skal have en smoothie med sig. Koppen er lavet af fødevaregodkendt rustfrit stål og låget er af BPA-fri materiale.

Se hele udvalget af Klean Kanteen´s produkter.