Fri fragt over 499,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice 26 14 37 21

Fri fragt over
499,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice
26 14 37 21

Citruspresser

SKU PUL-23101 Kategori
Citruspresser

Med denne citruspresser bliver det nemt at presse saften ud af citronen. Om det så er til dressingen eller drinken, så får du det optimale ud af citronen.

Sådan gør du:
Den halverede citrusfrugt lægges med frugtkødet nedad og skrællen opad, så frugten ”vendes på vrangen”, når du presser saften ud gennem hullerne. Dermed får du al saften ud af frugten med et enkelt og let pres på citruspresseren. Husk at løsne grebet et par gange, for at undgå at presseren overanstrenges og bøjer.

Citronen må ikke være større end citruspresseren.

DKK189,00

På lager

Beskrivelse

Info:

Citruspresseren er fremstillet i en fødevaregodkendt coated massiv zinklegering, som er modstandsdygtig over for syren i citrusfrugterne.

Mål: L: 22 cm. B: 7 cm. H: 4,5 cm.

Skyl den med koldt vand og tør den af i et viskestykke efter brug. Tåler også opvaskemaskine.

Fri for hormonforstyrrende stoffer, BPA og kemikalier.

Pulito

En lille danske virksomhed der brænder for at skåne naturen mest muligt. Deres produkter er i fødevaregodkendt rustfrit stål, glas og fri for alt der indeholder gift.

Det skal samtidig være kvalitet der holder, så man ikke skal købe nyt af det samme hver andet år. Bæredygtigt!

Deres produkter er nemme at bruge og vedligeholde.

Pulito´s 5 principper for en grønnere livsstil:

Materialer

Fødevaregodkendt rustfrit stål og glas er de reneste materialer til opbevaring af mad. Derfor fremstilles deres produkter primært af rustfrit stål og glas. De bruger kun fødevaregodkendt plastik eller silikone, til f.eks. låg når det er nødvendigt for produktets funktion.

Holdbarhed

Produkterne er holdbare og kan bruges år efter år. Det sparer kloden for en masse engangsmaterialer f.eks.når man køber en madkasse i stål, der kan holde hele livet, frem for en i plastik, som med tiden mørner, knækker og bliver grim.

Ingen overflade behandling

De har fravalgt al overfladebehandling og farvning af deres produkter. Dermed spares ressourcer i produktionen og udledningen af potentielt problematiske stoffer fra overfladebehandlingen undgås – både på fabrikkerme hvor produkterne fremstilles og når produkterne er i brug.

Emballage

De sørger hele tiden for at reducere ressourceforbruget i alt det, der er udenom produktet. Derfor har de fjernet al unødvendig emballage – og sikret at det emballage der er, kan genbruges. De har fjernet al plastikindpakning og erstattet den med papir.

Ansvarlighed i produktionen

De arbejder hele tiden for at produkterne produceres under ansvarlige forhold. Det gælder både arbejdsmiljø, eksternt miljø og social og økonomisk ansvarlighed. De har direkte kontakt til alle deres producenter og er i løbende dialog om at sikre denne udvikling.

Se mere fra Pulito. 

Brand

Pulito

Pulito er en dansk familieejet virksomhed med base i København, som siden deres start i 2007 har haft et helt klart ønske:  "at tilbyde gode produkter - gode for mennesker og gode for miljøet." Alle produkter fra Pulito er af fødevaregodkendte materialer, så du er helt sikker på at undgå tungmetaller og hormonforstyrende stoffer i din mad. Samtidig er produkterne på hver deres måde med til at skåne miljøet for unødigt plastikaffald. Et stålsugerør kan erstatte et helt livs forbrug af engangssugerør, og en madkasse i rustfrit stål kan gøre det ud for både plastikposer og madpapir. Pulitos produkter er holdbare og enkle i designet og kun producerede i fødevaregodkendte materialer. Pulito har har hele tiden haft fokus på at undgå madspild og fremmedstoffer i maden, samt at bidrage til den grønne omstilling. Pulito har derfor valgt at købe solceller, så når du køber Pulitos produkter går dele af pengene til denne investering i en fælles grønnere fremtid.
Pulito rustfrit staal madkasser kompostspand