Fri fragt over 699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice 26 14 37 21

Fri fragt over
699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice
26 14 37 21

Handelsbetingelser

Her finder du vores handelsbetingelser.  Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@alferogtrolde.dk eller tlf. 2614 3721.

Betingelser og vilkår for køb af varer hos Alfer & Trolde

Ved købers godkendelse af køb hos Alfer & Trolde på hjemmesiden www.alferogtrolde.dk, er køber bekendt med betingelser og vilkår for køb og accepterer disse. Følgende betingelser og vilkår skal accepteres af kunden, før køb hos Alfer & Trolde kan gennemføres. 

Generelle oplysninger

Alfer & Trolde
CVR. nr: 34964432
Adresse: Røjlevej 1B, 5792 Årslev
Email: kontakt@alferogtrolde.dk
Etableringsår: 2020

Priser

Alle angivne priser på nye produkter hos Alfer & Trolde er inkl. moms. Priserne er faste og forhandles ikke. Alfer & Trolde forbeholder sig retten til at ændre i de angivne priser ved trykfejl eller skattejusteringer. Prisen på tidspunktet for godkendelse af gavekort, er den gældende.

Alle priser på secondhand produkter hos Alfer & Trolde  er faste og forhandles ikke. Prisen varierer efter varens nypris, mærke, stand og markedsværdien. Der betales ikke moms af en secondhand vare, da denne allerede er betalt ved varens første salg.

Der betales moms af alle nye varer. Dette fremgår ved checkout, samt på ordrebekræftelse og faktura.

Rabatkoder er personlige og kan kun benyttes, såfremt man har fået den/dem tilsendt pr. email, post eller kan henvise til dem i form af af dokumentation, link, screen print el.lign.

Betaling

Alfer & Trolde tilbyder flere forskellige betalingsmuligheder.

Den mest sikre – og den betalingsform, vi anbefaler alle kunder – er at betale med et betalingskort. Vi modtager følgende betalingstyper:

  • Mobilepay
  • VISA
  • VISA Electron
  • Mastercard
  • Anyday
  • Bankoverførsel (Forudbetaling)

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Der betales via sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger, der er opgivet, er korrekte.

Ved bankoverførsel bedes du oplyse dit ordrenummer
Bankoplysninger til brug ved overførsel:
Reg.nr.: 6695 (Lunar)
Kontonr.: 100 680 2024
 
Vær opmærksom på, at ved bankoverførsel kan der gå et par dage ekstra inden du får dine varer, da de først bliver afsendt, når betalingen er registreret. Bankoverførslen skal ske indenfor samme dag eller dagen efter ellers slettes ordren og der må lægges en ny ordre på varerne.
 

(Vi gør opmærksom på at ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.)

Betaling med Anyday

Det også muligt at betale via Anyday. Du betaler samme pris for varen, blot i mindre bidder.

3. Levering

Vores faste lave fragtpris ligger på 49 kr. for pakker sendt med Postnord til dit lokale Posthus/Pakkeboks.

Ønsker du pakken sendt direkte til døren kan det selvfølgelig også lade sig gøre det koster dog altid 59 kr.

Ved køb over 699 kr. kan du vælge fri fragt til dit lokale Posthus/Pakkeboks.

4. Fortrydelsesret og returnering

Alfer & Trolde giver dig 14 dages fuld fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Dvs. du skal inden for 14 dage meddele os, at du vil returnerer en eller flere produkter. Herefter har du yderligere 14 dage til at få pakken sendt retur til os.

Meddelelsen skal gives ved at skrive til kontakt@alferogtrolde.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Standardfortrydelsesformularen finder du her.

Du afholder selv de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Returnerer du en intakt og ubrugt vare, kan du vælge at få byttet til noget andet eller pengene retur.

Hvis varerne ikke afhentes hos Pakkeshop eller på anden måde bliver afvist inden levering, vil pengene bliver returneret, når pakken er retur hos Alfer & Trolde. Bemærk at udgifter til fragt afholdes af kunden i dette tilfælde, også ved “Fri levering”.

5. Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

5.1. Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Alfer & Trolde
Røjlevej 1B

DK – 5792 Årslev
Att: Retur 

5.2. Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge den følgeseddel/returseddel som du modtog sammen med din ordre. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores returseddel.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, uden omdeling eller som brev.

6. Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

7. Reklamationsret

Vi anbefaler altid at du tjekker din vare ved modtagelse, for fejl og mangler, inden du fjerner tags og smider emballagen ud. Når vi har modtaget din vare, undersøger vi fejlen og refunderer herefter pengene hurtigst muligt.

Hvis du har fundet fejl eller mangler på varen, kan du reklamere inden for rimelig tid efter du har modtaget din vare, her anses max. to måneder som rimelig tid, medmindre andet er aftalt. Kontakt os på tlf. 2614 3721 eller på e-mail: kontakt@alferogtrolde.dk. Hvis du sender os en e-mail, kan du med fordel vedhæfte et eller flere billeder af den beskadigede vare. Dette vil afhjælpe den videre behandling af din reklamationssag.

Alfer & Trolde er omfattet af den danske købelov, som stiller dig 2 års reklamationsret, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du kan få en mangelfuld vare enten repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

Alfer & Trolde
Røjlevej 1B

DK – 5792 Årslev

Att: Reklamation

tlf.: 2614 3721

email: kontakt@alferogtrolde.dk

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

8. Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Alfer & Trolde og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Indehaver af Alfer & Trolde har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige for alferogtrolde.dk er Alfer & Trolde. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Alfer & Trolde videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Alfer & Trolde har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Alfer & Trolde via e-mail kontakt@alferogtrolde.dk

Se hele vores Privatlivspolitik og cookiepolitik.

Hvis køber vil klage over sit køb, skal denne rette henvendelse til Martin Christensen på mailadressen kontakt@alferogtrolde.dk Hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan køber indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby, telefon 41 71 50 00.

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.Alb