Fri fragt over 499,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice 26 14 37 21

Fri fragt over
499,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice
26 14 37 21
Tilbud

Pulito ispindeforme i rustfrit stål - 6 stk.

SKU Ikke mulig Kategori
Ispindeforme 6 stk.

Frys din egen smoothie, saft eller is masse – og lav dine egne smagfulde ispinde, helt uden tilsætningsstoffer. Med Pulito`s Is-forme “PopsicleMold” får du 6 forme og 30 ispinde i bambus, som kan vaskes i opvaskemaskine og bruges igen og igen.

Pulito´s PopsicleMold er fremstillet i fødevaregodkendt rustfrit stål, så du undgår ftalater og andre plastik blødgørere i din is.

Der er 6 forme og de rummer 80 ml.

Vælg mellem rund eller rektangulær.

DKK289,00DKK305,00

  • Rektangulær
  • Rund
Ryd

Beskrivelse

Se mere fra Pulito

Brand

Pulito

Pulito er en dansk familieejet virksomhed med base i København, som siden deres start i 2007 har haft et helt klart ønske:  "at tilbyde gode produkter - gode for mennesker og gode for miljøet." Alle produkter fra Pulito er af fødevaregodkendte materialer, så du er helt sikker på at undgå tungmetaller og hormonforstyrende stoffer i din mad. Samtidig er produkterne på hver deres måde med til at skåne miljøet for unødigt plastikaffald. Et stålsugerør kan erstatte et helt livs forbrug af engangssugerør, og en madkasse i rustfrit stål kan gøre det ud for både plastikposer og madpapir. Pulitos produkter er holdbare og enkle i designet og kun producerede i fødevaregodkendte materialer. Pulito har har hele tiden haft fokus på at undgå madspild og fremmedstoffer i maden, samt at bidrage til den grønne omstilling. Pulito har derfor valgt at købe solceller, så når du køber Pulitos produkter går dele af pengene til denne investering i en fælles grønnere fremtid.
Pulito rustfrit staal madkasser kompostspand

Yderligere information

Størrelse

Rektangulær, Rund