Fri fragt over 699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice 26 14 37 21

Fri fragt over
699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice
26 14 37 21

Kompostspand med kulfiltre

SKU PUL-23105 Kategori Mærke
Kompostspand med kulfiltre

Til indsamling af grønt affald i køkkenet.

Med sit enkle design står kompostspanden godt på køkkenbordet og er nem at bruge. Der er 2 aktive kulfiltre i låget, der forhindre fluer og lugtgener så man ikke behøver at gemme spanden væk.

Kompostspanden er i rustfrit stål.


Størrelse: Rummer 4 liter. Højde inkl. låg 29 cm. Diameter 18,5 cm.


Kompostspanden kan tåle opvaskemaskine, fjern filtre i låget inden vask. Det anbefales at kulfiltrene skiftes hvert halve eller hele år for at sikre optimal virkning. 

kr.359,00

Ikke på lager

Beskrivelse

Hvordan fungerer Pulito´s kompostspand?

Pulito´s kompostspand er smart, fordi den har to aktive kulfiltre i låget, som hindrer lugt og fluer. Det gør, at du kan samle flere dages grønt køkkenaffald i den på køkkenbordet uden gener. Vi anbefaler at skifte kulfilter ud, når du mærker filterets funktion bliver nedsat – normalt virker det flere år, inden det skal skiftes.

Der sker ikke nogen nedbrydning af det organiske materiale i kompostspanden, men når kompostspanden er fuld, tømmer du den allerbedst i egen have, kolonihave, sommerhushave eller  komposteringsbeholderen i din baggård.

Brug spanden med bionedbrydelige pose

Du kan også bruge spanden sammen med den kommunale bionedbrydelige pose, for efterfølgende at aflevere den i affaldscontaineren til grønt affald.

Uanset hvad du vælger at gøre, reducerer du dit husholdningsaffald med ca. 20% ved at sortere og samtidig lade bioaffaldet indgå i det naturlige næringsstofkredsløb. Således er det lettere at være miljøbevidst med kompostspanden ved din side.

Et bedre alternativ til plastikspanden

Fordi kompostspanden rent æstetisk står godt fremme i køkkenet, samtidig med at den forhindrer lugtgener, er der mange, som også bruger den til at opbevare både hunde- og kattemad eller bleer på badeværelset!

Flere og flere kommuner i Danmark indfører sortering af grønt affald, som anvendes til bla. biogas. I de fleste kommuner får man uddelt en grøn plastikspand og bioposer til at samle køkkenaffaldet.

Hvis du komposterer i egen/din forenings havekompost

Hvis du komposterer i egen eller din forenings havekompost, er der få ting du skal huske på, ikke må komme i kompostspanden: Kød, fisk, pålæg, ben og knogler (det kan tiltrække skadedyr).

Pulito

En lille danske virksomhed der brænder for at skåne naturen mest muligt. Deres produkter er i fødevaregodkendt rustfrit stål, glas og fri for alt der indeholder gift.

Det skal samtidig være kvalitet der holder, så man ikke skal købe nyt af det samme hver andet år. Bæredygtigt!

Deres produkter er nemme at bruge og vedligeholde.

Pulito´s 5 principper for en grønnere livsstil:

Materialer

Fødevaregodkendt rustfrit stål og glas er de reneste materialer til opbevaring af mad. Derfor fremstilles deres produkter primært af rustfrit stål og glas. De bruger kun fødevaregodkendt plastik eller silikone, til f.eks. låg når det er nødvendigt for produktets funktion.

Holdbarhed

Produkterne er holdbare og kan bruges år efter år. Det sparer kloden for en masse engangsmaterialer f.eks.når man køber en madkasse i stål, der kan holde hele livet, frem for en i plastik, som med tiden mørner, knækker og bliver grim.

Ingen overflade behandling

De har fravalgt al overfladebehandling og farvning af deres produkter. Dermed spares ressourcer i produktionen og udledningen af potentielt problematiske stoffer fra overfladebehandlingen undgås – både på fabrikkerme hvor produkterne fremstilles og når produkterne er i brug.

Emballage

De sørger hele tiden for at reducere ressourceforbruget i alt det, der er udenom produktet. Derfor har de fjernet al unødvendig emballage – og sikret at det emballage der er, kan genbruges. De har fjernet al plastikindpakning og erstattet den med papir.

Ansvarlighed i produktionen

De arbejder hele tiden for at produkterne produceres under ansvarlige forhold. Det gælder både arbejdsmiljø, eksternt miljø og social og økonomisk ansvarlighed. De har direkte kontakt til alle deres producenter og er i løbende dialog om at sikre denne udvikling.

Se mere fra Pulito. 

Følg Alfer & Trolde på facebook

Brand

Pulito

Pulito er en dansk familieejet virksomhed med base i København, som siden deres start i 2007 har haft et helt klart ønske:  "at tilbyde gode produkter - gode for mennesker og gode for miljøet." Alle produkter fra Pulito er af fødevaregodkendte materialer, så du er helt sikker på at undgå tungmetaller og hormonforstyrende stoffer i din mad. Samtidig er produkterne på hver deres måde med til at skåne miljøet for unødigt plastikaffald. Et stålsugerør kan erstatte et helt livs forbrug af engangssugerør, og en madkasse i rustfrit stål kan gøre det ud for både plastikposer og madpapir. Pulitos produkter er holdbare og enkle i designet og kun producerede i fødevaregodkendte materialer. Pulito har har hele tiden haft fokus på at undgå madspild og fremmedstoffer i maden, samt at bidrage til den grønne omstilling. Pulito har derfor valgt at købe solceller, så når du køber Pulitos produkter går dele af pengene til denne investering i en fælles grønnere fremtid.
Pulito rustfrit staal madkasser kompostspand