Fri fragt over 699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice 26 14 37 21

Fri fragt over
699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice
26 14 37 21

Pulito termoflaske i rustfrit stål – 750 ml.

SKU PUL-21019 Kategori Mærke
Termoflaske i rustfrit stål.

Pulito`s PureDrinkBottle er en termoflaske i fødevaregodkendt rustfrit stål.

Termo funktionen holder dine drikkevarer kolde eller varme i mange timer.

Termoflasken er fødevaregodkendt og garanterer at ingen skadelige kemikalier overføres til indholdet.

Termoflasken er meget holdbar og nem at renholde.

Mål:  750 ml.

kr.199,00

På lager

Beskrivelse

Pulito

En lille danske virksomhed der brænder for at skåne naturen mest muligt. Deres produkter er i fødevaregodkendt rustfrit stål, glas og fri for alt der indeholder gift.

Det skal samtidig være kvalitet der holder, så man ikke skal købe nyt af det samme hver andet år. Bæredygtigt!

Deres produkter er nemme at bruge og vedligeholde.

Pulito´s 5 principper for en grønnere livsstil:

Materialer

Fødevaregodkendt rustfrit stål og glas er de reneste materialer til opbevaring af mad. Derfor fremstilles deres produkter primært af rustfrit stål og glas. De bruger kun fødevaregodkendt plastik eller silikone, til f.eks. låg når det er nødvendigt for produktets funktion.

Holdbarhed

Produkterne er holdbare og kan bruges år efter år. Det sparer kloden for en masse engangsmaterialer f.eks.når man køber en madkasse i stål, der kan holde hele livet, frem for en i plastik, som med tiden mørner, knækker og bliver grim.

Ingen overflade behandling

De har fravalgt al overfladebehandling og farvning af deres produkter. Dermed spares ressourcer i produktionen og udledningen af potentielt problematiske stoffer fra overfladebehandlingen undgås – både på fabrikkerme hvor produkterne fremstilles og når produkterne er i brug.

Emballage

De sørger hele tiden for at reducere ressourceforbruget i alt det, der er udenom produktet. Derfor har de fjernet al unødvendig emballage – og sikret at det emballage der er, kan genbruges. De har fjernet al plastikindpakning og erstattet den med papir.

Ansvarlighed i produktionen

De arbejder hele tiden for at produkterne produceres under ansvarlige forhold. Det gælder både arbejdsmiljø, eksternt miljø og social og økonomisk ansvarlighed. De har direkte kontakt til alle deres producenter og er i løbende dialog om at sikre denne udvikling.

Se mere fra Pulito. 

Brand

Pulito

Pulito er en dansk familieejet virksomhed med base i København, som siden deres start i 2007 har haft et helt klart ønske:  "at tilbyde gode produkter - gode for mennesker og gode for miljøet." Alle produkter fra Pulito er af fødevaregodkendte materialer, så du er helt sikker på at undgå tungmetaller og hormonforstyrende stoffer i din mad. Samtidig er produkterne på hver deres måde med til at skåne miljøet for unødigt plastikaffald. Et stålsugerør kan erstatte et helt livs forbrug af engangssugerør, og en madkasse i rustfrit stål kan gøre det ud for både plastikposer og madpapir. Pulitos produkter er holdbare og enkle i designet og kun producerede i fødevaregodkendte materialer. Pulito har har hele tiden haft fokus på at undgå madspild og fremmedstoffer i maden, samt at bidrage til den grønne omstilling. Pulito har derfor valgt at købe solceller, så når du køber Pulitos produkter går dele af pengene til denne investering i en fælles grønnere fremtid.
Pulito rustfrit staal madkasser kompostspand