Fri fragt over 699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice 26 14 37 21

Fri fragt over
699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice
26 14 37 21

Klean Kanteen termokop 473 ml.

SKU Ikke mulig Kategori Mærke
Klean Kanteen termokop

i rustfrit stål er nem at have med når man er ude.

Den holder varmt i 14 timer og iskoldt i 47 timer så den kan bruges både som kaffekrus eller til vand eller andet der skal holdes koldt.

Termokoppen holder helt tæt med Klean Kanteen´s Café Cap. Drej låseknappen med en finger, drik og luk igen. Den er meget nem at håndterer med 1 hånd.

Klean Kanteen har udviklet deres egne farver, Klean Coat. Det er super stærkt og modstandsdygtigt over for ridser. Dog skal det lige siges at opvaskemaskine ikke er så godt for farven, så vask flasken i hånden for længere holdbarhed.

Koppen er i rustfrit stål og låget er af BPA frit plast.

kr.349,00

Beskrivelse

Se mere fra Klean Kanteen.

Yderligere information

Størrelse

Marigold, Melon Punch, Purple Potion, Real Teal, Sort, Stål, Tofu

Brand

Klean Kanteen

Klean Kanteen solgte deres første drikkedunk  i rustfrit stål  tilbage i 2004. Dermed blev det starten på den lange kamp det er, at mindske forbruget af plastik. I dag er Klean Kanteen et kæmpe brand, der har inspireret mange andre til at producere i rustfrit stål. Firmaet er familieejet og har på trods af store investorer, valgt at blive ved med at være deres. De vil ikke gå på kompromis pga. økonomi, men gøre hvad der står i deres magt for at udvikle bæredygtige produkter uanset omkostningerne. De vil gerne gå foran hvad angår bæredygtige produkter og produktion, ydermere har de doneret mange penge til miljøorganisationer, og andet der er med til at gøre verden til et bedre sted.
Klean kanteen logo kategori