Fri fragt over 699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice 26 14 37 21

Fri fragt over
699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice
26 14 37 21

Klean Kanteen drikkedunk 800 ml. – Børstet Stål

SKU KK-21209 Kategori
Klean Kanteen drikkedunk

800 ml. m/ sports-låg

Tag vand med på farten. Klean-Kanteen´s flasker holder vandet friskt og køligt

Er lavet i rustfrit stål, og afgiver ikke smagsstoffer eller andet. Det er et af de bedste materialer til opbevaring af vand.  Skal man vælge bæredygtigt er drikkedunke fra Klean-Kanteen et af de bedste valg.

Denne drikkedunk er med sportstud. Egner sig rigtig godt til skoletasken, sports-aktiviteter eller bare til at tage med på farten.

Vask helst drikkedunken op i hånden, da opvaskemaskinen vil slide farven af flasken.

Farve: Børstet Stål.

kr.229,00

Ikke på lager

Beskrivelse

Se mere fra Klean Kanteen.

Brand

Klean Kanteen

Klean Kanteen solgte deres første drikkedunk  i rustfrit stål  tilbage i 2004. Dermed blev det starten på den lange kamp det er, at mindske forbruget af plastik. I dag er Klean Kanteen et kæmpe brand, der har inspireret mange andre til at producere i rustfrit stål. Firmaet er familieejet og har på trods af store investorer, valgt at blive ved med at være deres. De vil ikke gå på kompromis pga. økonomi, men gøre hvad der står i deres magt for at udvikle bæredygtige produkter uanset omkostningerne. De vil gerne gå foran hvad angår bæredygtige produkter og produktion, ydermere har de doneret mange penge til miljøorganisationer, og andet der er med til at gøre verden til et bedre sted.
Klean kanteen logo kategori