Fri fragt over 699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice 26 14 37 21

Fri fragt over
699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice
26 14 37 21

Klean Kanteen – Silicone ventil

SKU KK-21301 Kategori
Silicone ventil

Sports cap har en lille ventil, der til tider kan blive slidt, blive væk eller andet. Så er det bedre lige at købe den lille ventil separat, end at investere i et helt nyt låg.

Uden silicone ventilen vil låget være utæt, så den er helt essentiel til brug af Klean Kanteen´s drikkedunke.

Bind evt. en stærk sytråd om ventilen til at trække den på plads i låget. Ellers kan det også virke ved at presse den igennem med en stump genstand.

(Jeg bruger selv en kuglepind uden spidsen så jeg ikke lige tegner på den)

Nåle er no go.

kr.15,00

På lager

Beskrivelse

Se mere fra Klean Kanteen.

Brand

Klean Kanteen

Klean Kanteen solgte deres første drikkedunk  i rustfrit stål  tilbage i 2004. Dermed blev det starten på den lange kamp det er, at mindske forbruget af plastik. I dag er Klean Kanteen et kæmpe brand, der har inspireret mange andre til at producere i rustfrit stål. Firmaet er familieejet og har på trods af store investorer, valgt at blive ved med at være deres. De vil ikke gå på kompromis pga. økonomi, men gøre hvad der står i deres magt for at udvikle bæredygtige produkter uanset omkostningerne. De vil gerne gå foran hvad angår bæredygtige produkter og produktion, ydermere har de doneret mange penge til miljøorganisationer, og andet der er med til at gøre verden til et bedre sted.
Klean kanteen logo kategori