Fri fragt over 699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice 26 14 37 21

Fri fragt over
699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice
26 14 37 21

Sjippetov – 120 cm

SKU MER-34505 Kategorier ,

Sjippetov af klatrereb i højeste kvalitet. Rebet er stærkt og har vandafvisende egenskaber, som gør at det forbliver blødt og fleksibelt.

Træhåndtagene er ergonomiske, som gør dem lette for barnet at holde fast på.

Størrelserne svarer til barnets max-højde:

Str. 120: 95-115 cm.

Bemærk at sjippetovene kommer i assorterede farver og det er tilfældigt hvilken farve der sendes.

 

kr.179,00

På lager

Beskrivelse

Sjippetov er mere end hop hop hop.

At sjippe med sjippetov er sjovt. Samtidig stimulere det også koordineringsevner i krop og sind. Det er god motion og sundt for kroppen.

Det er legetøj der er leget med i mange generationer og det hænger nok sammen med, at man kan være sammen med andre om at sjippe, eller gøre det alene. Børnene bruger det også til anden leg. Tøjler til at lege hest, eller hundesnor til bamsen. Tørresnor til dukkelegen eller måske bare gå trækketur med hinanden. Børnene finder på så meget, og det er vigtigt de bruger tingene til at stimulere deres fantasi, for det er kun der, der bliver sat grænser for hvad et sjippetov kan bruges til.

Inspiration til leg

At hoppe i sjippetov kræver ikke mange forklaringer. Man kan efter lidt øvelse udfordre sig selv og tage bind for øjnene.

Hvis man er flere kan i lege “Kaffekanden koger.”

En deltager står i midten og svinger et tov rundt i en cirkel, ved at dreje rundt om sig selv. Tovet skal svinges rundt ca. 15 cm over jorden. De andre deltagere skal gå ind i cirklen og hoppe over tovet idet det passere dem.  Evt. udvid legen hvor en blind deltager guides ind i cirklen og hopper over tovet ved hjælp af de andres vejledning. Deltagerne skiftes til at være blinde og guide de andre deltagere.

 

Se mere udendørslegetøj.