Fri fragt over 699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice 26 14 37 21

Fri fragt over
699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice
26 14 37 21

Stabletårne

SKU Ikke mulig Kategorier ,
Grimm’s Stabletårne.

Grimm’s stabletårne er en serie af legetøj designet til at hjælpe børn med at udvikle deres fysiske og kognitive færdigheder. Tårnene består af en række forskellige former og størrelser af træblokke, som kan stables oven på hinanden for at skabe imponerende konstruktioner.

Disse tårne er lavet af naturlige materialer af høj kvalitet og er en populær del af mange børns legetøjssamlinger. Gennem leg med Grimm’s stabletårne kan børn øve deres finmotoriske færdigheder og udvikle deres kreativitet og fantasi.

Vælg mellem forskellige tårne:

 

kr.119,00kr.179,00

Beskrivelse

Grimm’s er en tysk producent af trælegetøj og pædagogisk udstyr til børn. Navnet “Grimm’s” refererer til brødrene Grimm, som var berømte tyske forfattere og eventyrsamlere i det 19. århundrede. Brødrene Grimm er kendt for deres samling af folkeeventyr, som har inspireret generationer af børn og voksne over hele verden. Grimm’s legetøj er inspireret af brødrene Grimms ånd og deres dedikation til fantasi og kreativitet, og virksomheden har til formål at fremme børns fantasi og kreativitet gennem deres legetøj og udstyr.

Se mere fra Grimm’s.

Yderligere information

Design

, , , ,

Brand

Grimm´s