Fri fragt over 699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice 26 14 37 21

Fri fragt over
699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice
26 14 37 21

Pensel 6 mm. – Ilder hår

SKU MER-35402 Kategori
Pensel – Ilder hår

Pensel fremstillet af hår fra ilder. Super bløde og har samtidigt en god styrke.

Den bedste pensel til at male med akvarel maling og “vådt i vådt”

Penslerne er FSC-certificeret og har et træskaft fremstillet af birketræ.

Træskaftet er behandlet med voks, som udelukkende er baseret på naturlige ingredienser. Den største fordel ved denne “coating” er, at vand og maling ikke har nogen negativ indvirkning på skaftet og derved er skaftet langt bedre beskyttet mod skader. Træskaftet har et smukt naturligt udseende og føles lidt grovere end en lakeret belægning. Dette forbedrer samtidigt grebet om penslen.

Børstehårene er bløde, fleksible og modstandsdygtige over for deformation, har en høj absorption, men tillader samtidigt en tilpas frigivelse af malingen.

Rengøres og opbevares disse kvalitetspensler med omhu, vil de kunne holde i mange år uden tab af hår eller form. Brug ikke syntetiske eller kemiske produkter, når du maler eller ved rengøring. Det er tilstrækkeligt at skylle penslerne med lunkent vand efter brug.

Det er også vigtigt at tørre penslerne hængende efter brug – med hårene nedad. Dette giver vandet mulighed for at løbe ud af børsten og sikrer, at limen, som bruges i tilslutningspunktet mellem hårene og håndtag, ikke bliver opløst.

Størrelse: 6 mm.

Udformning: Flad.

kr.39,00

På lager