Fri fragt over 699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice 26 14 37 21

Fri fragt over
699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice
26 14 37 21

Akvarel 20 ml.

SKU Ikke mulig Kategori
Akvarel 20 ml.

Fremstillet af gummi arabicum og af de fineste, lysbestandige farvepigmenter.

Hvad der også kendetegner Stockmar er kvaliteten. Farverne er meget drøje i brug og kan fortyndes op til 20 gange og har en lang holdbarhed.

Brug meget gerne farverne på vådt papir og oplev magien når farvetonerne blandes ind i ´hinanden. (vådt-i-vådt) Det giver en meget stimulerende og intens oplevelse og man får virkelig nogle flotte farverige malerier.

Vælg mellem forskellige farver.

kr.69,00

Beskrivelse

Se mere fra Stockmar.

Yderligere information

Farve

, , , , , , , , , ,

Brand

Stockmar

Stockmar er et tysk firma som producerer kemifrie farver og modellervoks af naturlige farver og bivoks.  “Bivoks og farver” er kernen af Stockmar. Siden 1950’erne er deres farver blevet udviklet i samarbejde med lærere, pædagoger, kunstnere og kunstterapeuter . Resultatet er det store fokus på farve spektrum, maleegenskaber og fuldstændig sikkerhed for både miljø og helbred. Ud over selve farverne, er der også tænkt over alle andre aspekter, når Stockmar udvikler farver og modellervoks. Fælles for alle produkter er at de skal appellere til barnets sanser og skabe en positiv og “ægte oplevelse”, både på det uddannende og kreative niveau. Se mere om Stockmar og deres produkter her.
stockmar logo