Fri fragt over 699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice 26 14 37 21

Fri fragt over
699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice
26 14 37 21

Bivoksfarver – 8 stifter i metalæske

SKU MER-35113 Kategori Mærke

 

Bivoksfarverne fra Stockmar skaber glæde for både store og små med deres helt særlige tegneegenskaber og dybe, intense farver. 

Stifterne er især velegnet til de lidt større børn som evner “blyantgrebet” og er ideelle når barnet begynder at skrive bogstaver. De er lette at holde om med deres 12 mm i tykkelse, som også gør dem solide og holdbare. 

Stifterne er i samme høje kvalitet og farver som bivoksblokkene og er helt fri for skidt kemi.

kr.115,00

På lager

Beskrivelse

Bivoksfarver har nogle helt særlige egenskaber, som giver virkelig mange muligheder for kreativ udfoldelse. Både de klare farver og den behagelige duft af bivoks appellerer til barnets sanser og i takt med at barnet opdager de mange interessante muligheder bivoksfarverne giver, øges skaberlysten.

Stifterne er lette at tegne med og binder på både ru og glat papir. Ved at vælge forskellige typer papir kan billedernes karakter varieres – og måske kunne det også være spændende at skabe billeder på andre materialer. Voksfarverne binder nemlig også på andre materialer som f.eks. træ, metal, sten og tekstil og giver mulighed for at dekorere smukke sten fra stranden eller de helt særlige grene, som kommer med hjem fra skoven.

Hvorfor er bivoksfarver noget særligt?

Grunden til at bivoksfarver er noget helt særligt er at farvepigmenterne først rigtig viser deres fulde renhed og lyskraft, når man bruger voks som bindemiddel. Når Stockmar har valgt at tilsætte rent bivoks og lysægte farver, og samtidig undlade fyldestoffer, er det ikke tilfældigt. Det er nemlig dét, der giver den brede vifte af interessante tegneteknikker, som ikke findes magen til.  Bivoksfarverne er igennem mere end 50 år udviklet på opfordring af – og i samarbejde med de kreative undervisere i Rudolf Steiner skolerne, for at leve op til de højeste kunstneriske krav såvel som de pædagogiske. 

Ingen skadelig kemi

Ud over at være af højeste kvalitet både sanseligt og kreativt, garanterer Stockmar at deres produkter ikke har nogen negativ effekt for hverken sundhed eller miljø. For hvert råmateriale som anvendes i bivoksfarverne – såvel som i Stockmars øvrige produkter, kræves en detaljeret dokumentation fra leverandøren over materialets oprindelse og indhold. På samme vis kontrolleres de færdige farver af et uafhængigt laboratorium – ikke bare tilfældige stikprøver, men hver eneste produkt batch undersøges grundigt for indholdssammensætningen. Du kan læse mere om Stocmars kvalitetsovervågningsprogram her. (Produktinformationen er tilgængelig på engelsk i PDF-format og findes også på Stockmars side til download)

Yderligere information

Farver

8 farvestifter i Goethes farveskala: Karminrød (01), Orange (03), Citrongul
(05), Grøn (07), Blå (09), Blåviolet (11), Rust (13), Sort (15)

Indhold:

Parrafinvoks, Vegetabilsk stearin, Bivoks, Farvepigmenter

Brand

Stockmar

Stockmar er et tysk firma som producerer kemifrie farver og modellervoks af naturlige farver og bivoks.  “Bivoks og farver” er kernen af Stockmar. Siden 1950’erne er deres farver blevet udviklet i samarbejde med lærere, pædagoger, kunstnere og kunstterapeuter . Resultatet er det store fokus på farve spektrum, maleegenskaber og fuldstændig sikkerhed for både miljø og helbred. Ud over selve farverne, er der også tænkt over alle andre aspekter, når Stockmar udvikler farver og modellervoks. Fælles for alle produkter er at de skal appellere til barnets sanser og skabe en positiv og “ægte oplevelse”, både på det uddannende og kreative niveau. Se mere om Stockmar og deres produkter her.
stockmar logo