Fri fragt over 699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice 26 14 37 21

Fri fragt over
699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice
26 14 37 21

Vandfarver – 12 akvarel farver i metalæske med pensel

SKU MER-35121 Kategori Mærke

Stockmar vandfarver

De smukke og klare vandfarver i Stockmars sædvanlige høje kvalitet, giver mange timers kreativ udfoldelse for både børn og voksne.

Den praktiske metalæske indeholder 12 farver og en tube med hvid dækfarve, metalpalette og pensel med FSC-godkendt skaft. 

Farverne er virkelig drøje i brug – og når det sker at en farve er brugt op, kan du nøjes med at købe den farve du har brug for og blot udskifte den tomme farvekop. De udtagelige farvekopper gør det nemt at rengøre æsken.

Stockmars farver er naturlige og garanteret fri for skadelig kemi.

kr.219,00

På lager

Beskrivelse

Se mere fra Stockmar.

 

 

Yderligere information

Farver

12 akvarel farver i den udvidede version af Goethes farvecirkel: 01 karminrød, 02 cinnoberrød, 04 guldgul, 05 citrongul, 08 blågrøn, 10 ultramarineblå, 12 rødviolet, 13 rødbrun, 15 sort, 18 preussisk blå, 33 orange, 36 saftgrøn

Brand

Stockmar

Stockmar er et tysk firma som producerer kemifrie farver og modellervoks af naturlige farver og bivoks.  “Bivoks og farver” er kernen af Stockmar. Siden 1950’erne er deres farver blevet udviklet i samarbejde med lærere, pædagoger, kunstnere og kunstterapeuter . Resultatet er det store fokus på farve spektrum, maleegenskaber og fuldstændig sikkerhed for både miljø og helbred. Ud over selve farverne, er der også tænkt over alle andre aspekter, når Stockmar udvikler farver og modellervoks. Fælles for alle produkter er at de skal appellere til barnets sanser og skabe en positiv og “ægte oplevelse”, både på det uddannende og kreative niveau. Se mere om Stockmar og deres produkter her.
stockmar logo