Fri fragt over 699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice 26 14 37 21

Fri fragt over
699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice
26 14 37 21

Bivoksfarver – 8 blokke i metalæske

SKU MER-35111 Kategori Mærker ,

Bivoksblokkene er perfekte for det lille barns første kreative udfoldelse. De er lette for den lille hånd at holde om og de kan holde til at falde på gulvet uden at knække.

Stockmars bivoksblokke er helt fri for skadelig kemi, så der sker ikke noget ved at barnet putter en farve i munden.

De solide farveblokke har en meget lang holdbarhed og de særlige dybe og intense farver stimulere barnets sanser sammen med den blide duft af bivoks.

kr.127,00

På lager

Beskrivelse

Bivoksblokkene er velegnede som barnets første tegneredskab, pga. den praktiske form og holdbarhed. Farverne er udviklet på opfordring af undervisere fra Rudolf Steiner skolerne for mere end 50 år siden og har igennem årene været det foretrukne tegne- og skriveredskab i indskolingen.

Bivoksblokke stimulerer sanserne

Når barnet tegner med bivoksblokke stimuleres sanser og finmotorik og selv helt små børn får succesoplevelser ved at dekorere papiret med de intense farver. I takt med barnets udvikling vokser mulighederne for at afprøve flere tegneteknikker med blokkene – bare ved at trække den lange kant af blokken i en bølge-bevægelse over papiret opnås en interessant effekt. Voksfarverne kan også bruges i lag oven på hinanden, så der fremkommer nye farver. Den nederste farve skinner altid igennem den øverste, så farverne opstår gennem optisk virkning. En meget mørk farve vil dog dække en lys og på den måde give mulighed for at afprøve skrabeteknikker – som magi for barnet kommer den lyse nederste farve frem når man skraber i den mørke.

Flere tegnetips

Stockmars voksfarver hænger godt fast på både ru og glatte papirer og binder også på andre materialer som træ, tekstil, glas og metal, hvilket giver mulighed for en masse kreative projekter. Kunne du tænke dig at lære endnu mere om at tegne med bivoksfarver, så giver Stockmar en fin introduktion til bivoksfarver her  og her finder du et arkiv af kreative tips. (Vejledningerne er tilgængelige på engelsk)

Ingen skadelig kemi

Ud over at være af højeste kvalitet både sanseligt og kreativt, garanterer Stockmar at deres produkter ikke har nogen negativ effekt for hverken sundhed eller miljø. For hvert råmateriale som anvendes i bivoksfarverne – såvel som i Stockmars øvrige produkter, kræves en detaljeret dokumentation fra leverandøren over materialets oprindelse og indhold. På samme vis kontrolleres de færdige farver af et uafhængigt laboratorium – ikke bare tilfældige stikprøver, men hver eneste produkt batch undersøges grundigt for indholdssammensætningen. Du kan læse mere om Stockmars kvalitetsovervågningsprogram her. (Produktinformationen er tilgængelig på engelsk i PDF-format og findes også på Stockmars side til download)

Se mere om og fra Stockmar her.

Yderligere information

Farver:

8 farveblokke i Goethes farveskala: Karminrød (01), Vermillion (02), Orange (03), Golden Yellow (04), Citrongul (05), Grøn (07), Ultramarine (10), Red Violet (12).

Indhold:

Parrafinvoks, Vegetabilsk stearin, Bivoks, Farvepigmenter

Brand

Stockmar

Stockmar er et tysk firma som producerer kemifrie farver og modellervoks af naturlige farver og bivoks.  “Bivoks og farver” er kernen af Stockmar. Siden 1950’erne er deres farver blevet udviklet i samarbejde med lærere, pædagoger, kunstnere og kunstterapeuter . Resultatet er det store fokus på farve spektrum, maleegenskaber og fuldstændig sikkerhed for både miljø og helbred. Ud over selve farverne, er der også tænkt over alle andre aspekter, når Stockmar udvikler farver og modellervoks. Fælles for alle produkter er at de skal appellere til barnets sanser og skabe en positiv og “ægte oplevelse”, både på det uddannende og kreative niveau. Se mere om Stockmar og deres produkter her.
stockmar logo