Fri fragt over 699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice 26 14 37 21

Fri fragt over
699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice
26 14 37 21

Lille lastvogn med stort lad

SKU MER-36006 Kategori
Trælegetøj bil – Lastbil

Det naturlige i skøn harmoni med det simple unikke design. Skaber grobund for fantasien, og inspirerer til den kreative leg.

Trælegetøj fra det svenske firma Debresk, er håndlavet af olieret fyr. Detaljer som hjul eller andet er af birk.

kr.219,00

På lager

Beskrivelse

Debresk har ambitioner med deres produkter. De vil være med til at gøre en forskel for miljøet. Legetøjet er holdbart, og gør op med “brug og smid væk” kulturen. De hjælper også i deres lokalsamfund i Sverige, ved at have socialt udsatte borgere til at hjælpe med at lave deres legetøj, og er med til at give de mennesker troen på sig selv og mening i tilværelsen.

Ud over trælegetøj bil er der også biler i forskellige størrelser. Med tiden vil flere af de forskellige køretøjer komme til Alfer & Trolde.

Se udvalget fra Debresk

Brand

Debresk

I vores verden, hvor "brug og smid væk" kulturen har overtaget, hvor forurening, affald og andre miljømæssige udfordringer er blevet et stort problem, er det et mål hos Debresk, at deres produkter kan bidrage til en renere verden hvor miljøet er i fokus. Hvor vi kan inspirerer børnene til at passe på tingene. Legetøj fra Debresk stimulerer fantasien og kreativiteten hos barnet. Se mere om Debresk og deres produkter
Debresk logo