Fri fragt over 699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice 26 14 37 21

Fri fragt over
699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice
26 14 37 21

Kapla klodser 280 stk

SKU KAP-36103 Kategorier ,
Kapla

klodser kan noget, som ingen andre klodser kan. Børnene får store øjne, som har de fundet en skat når de ser kassen med alle klodserne. Klodsernes enkle design giver så mange kreative muligheder for alle mulige konstruktioner.

Det er mange gange de mest enkle legeting, som frembringer de mest kreative idéer.

Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med Kapla, så gør det… Det er en træklods hvor alle er i samme størrelse. Det lyder simpelt, men mange gange er det de simple ting, der gør legen kreativ.

Mål: 12 x 0,8 x 2,4 cm.

Kassen indeholder 280 brikker samt en vejledning, der kan bruges som inspiration og leveres i en trækasse, som er en slidstærk opbevaring.

Det er mere end bare legetøj. De er gode for barnet inden for disse områder:

Entreprenørskab – Fantasi – Finmotorik – Hånd-øje-koordination – Kognitive færdigheder – Koncentration – Kreativitet – Logisk tænkning – Observation – Problemløsning – Rumlig forståelse – Samarbejde.

kr.729,00

Ikke på lager

Beskrivelse

Se mere fra KAPLA

Brand

Kapla

KAPLA er konstruktionslegetøj bestående af simple planker lavet af fyrretræ. Plankernes unikke størrelse, som er i forholdet 1:3:5, gør dem ideelle til at opbygge mange forskellige bygningsværker og fantasifulde kreationer. KAPLA kræver ingen lim, ingen skruer, ingen søm og intet værktøj, men har en stabilitet som sten. Plankerne placeres ovenpå hinanden og holdes på plads, alene ved tyngdekraft og balance. KAPLA indbyder til at bygge, skabe og eksperimentere i timevis. Plankerne er sikre at bruge for barnet alene eller sammen med venner og familie. KAPLA stimulerer kreativiteten, fordrer logisk tænkning og hjælper med at udvikle koncentration, tålmodighed og udholdenhed. Plankerne bruges i mange skoler som et effektivt uddannelsesmæssigt legetøj, da det opmuntrer til samarbejde og kommunikation. Plankerne er lavet af 100% ubehandlet træ fra fyrreskove i Les Landes i det sydvestlige Frankrig. Renheden og kvaliteten af det fyrretræ der anvendes, gør plankerne yderst holdbare og vil derfor kunne bringe glæde til flere generationer.
Kapla Alfer & Trolde