Fri fragt over 699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice 26 14 37 21

Fri fragt over
699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice
26 14 37 21

Rainbow Forest

SKU GRI-37525 Kategorier ,
Rainbow Forest

Rainbow Forest er en serie af trælegetøj fra Grimm’s, der er inspireret af naturen og skovens farverige og mangfoldige liv. Rainbow Forest-serien består af træfigurer og tilbehør, der er formet som træer, blade, svampe og dyr i forskellige farver og størrelser. Disse legetøjselementer er designet til at fremme børns fantasi og kreativitet og kan bruges i forskellige lege- og læringsaktiviteter.

Rainbow Forest-serien er lavet af bæredygtige og naturlige materialer af høj kvalitet, såsom europæisk bøgetræ og farvestrålende plantebaserede farver. Det er en del af Grimm’s filosofi at fremstille legetøj, der er både miljøvenligt og sikkert for børn at lege med. Rainbow Forest-serien er en populær del af mange børns legetøjssamlinger og kan bruges til at udvikle børns finmotoriske og kognitive færdigheder på en sjov og kreativ måde.

12 stk. i regnbuens farver.

kr.449,00

Ikke på lager

Beskrivelse

Grimm’s er en tysk producent af trælegetøj og pædagogisk udstyr til børn. Navnet “Grimm’s” refererer til brødrene Grimm, som var berømte tyske forfattere og eventyrsamlere i det 19. århundrede. Brødrene Grimm er kendt for deres samling af folkeeventyr, som har inspireret generationer af børn og voksne over hele verden. Grimm’s legetøj er inspireret af brødrene Grimms ånd og deres dedikation til fantasi og kreativitet, og virksomheden har til formål at fremme børns fantasi og kreativitet gennem deres legetøj og udstyr.

Se mere fra Grimm’s.

Brand

Grimm´s