Fri fragt over 699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice 26 14 37 21

Fri fragt over
699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice
26 14 37 21

Kapla challenge

SKU KAP-36101 Kategorier ,
KAPLA Challenge

indeholder 16 af Kapla´s populære klodser og 12 kort med udfordringer. Byg figurerne på kortene, og evt konkurrér med andre om at løse opgaverne på tid.

At lege med Kapla klodserne udvikler børnenes motorik, deres evne til at aflæse og bygge efter en tegning. Styrker deres koncentration, præcision og logik.

Et rigtig godt valg til gave til børn fra 8 år.

 

kr.129,00

På lager

Beskrivelse

Se mere fra Kapla.

Brand

Kapla

KAPLA er konstruktionslegetøj bestående af simple planker lavet af fyrretræ. Plankernes unikke størrelse, som er i forholdet 1:3:5, gør dem ideelle til at opbygge mange forskellige bygningsværker og fantasifulde kreationer. KAPLA kræver ingen lim, ingen skruer, ingen søm og intet værktøj, men har en stabilitet som sten. Plankerne placeres ovenpå hinanden og holdes på plads, alene ved tyngdekraft og balance. KAPLA indbyder til at bygge, skabe og eksperimentere i timevis. Plankerne er sikre at bruge for barnet alene eller sammen med venner og familie. KAPLA stimulerer kreativiteten, fordrer logisk tænkning og hjælper med at udvikle koncentration, tålmodighed og udholdenhed. Plankerne bruges i mange skoler som et effektivt uddannelsesmæssigt legetøj, da det opmuntrer til samarbejde og kommunikation. Plankerne er lavet af 100% ubehandlet træ fra fyrreskove i Les Landes i det sydvestlige Frankrig. Renheden og kvaliteten af det fyrretræ der anvendes, gør plankerne yderst holdbare og vil derfor kunne bringe glæde til flere generationer.
Kapla Alfer & Trolde