Fri fragt over 699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice 26 14 37 21

Fri fragt over
699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice
26 14 37 21

Modellervoks med bivoks – 12 farver

SKU MER-35132 Kategori Mærke

Modellervoks i 12 klare naturlige farver, som kan bruges igen og igen. Modellerbivoksen varmes op i hænderne og bliver let at forme for både små og store børn. Den blide duft af bivoks og de klare transparente farver er med til at stimulere sanserne og gøre oplevelsen hel.

At lege med modellervoks er både sjovt og udviklende for barnets fantasi og kreativitet.

Stockmars modellerbivoks er helt uden tilsætningsstoffer og konserveringsmidler.

kr.229,00

På lager

Beskrivelse

At lege med modellervoks er både sjovt og hyggeligt og giver et utal af muligheder. På en trist regnvejrsdag kan et lys på spisebordet og en æske modellervoks skabe en vidunderlig hyggestund. Når søskende til tider toppes, kan stemningen hurtigt vendes ved at placere børnene ved et bord med modellervoks. Når der er en legekammerat på besøg kan modellervoks være en god start til at udvikle en fælles leg.

At modellere engagerer sanserne, som er så vigtigt for børn. Kreativiteten og fantasien stimuleres såvel som finmotorikken og koncentrationsevnen.

Modellerbivoks

Stockmars modellerbivoks er udviklet i samarbejde med Rudolf Steiner lærere og forældre siden den første modellervoks blev produceret i 1940’erne. Ud fra dette samarbejde blev resultatet Stockmars tre fokusområder: Modelleregenskaber, Sikkerhed for forbrugerens sundhed og for miljøet og Farvepaletten.

Modellervoksens egenskaber

Modellervoksens egenskaber er helt unikke. Stockmar går ikke på kompromis med kvaliteten, og det mærkes tydeligt når du får modellerbivoksen i hænderne. Det stykke som umiddelbart føles lidt stift og hårdt, bliver hurtigt blødgjort af dine hænders varme og det bliver nemt at forme og modellere – også for helt små børn.  Bivoksen bidrager med den særlige duft og giver voksen dens klarhed. Paraffinen gør bl.a. at modellervoksen ikke klistre og holder sin form. Så når de færdige figurer skal stå til udstilling på køkkenbordet – så holder de faktisk faconen.

 

modellervoks - bivoksfigurer

Kombiner med andet legetøj

Det faktum at modellervoksen holder formen, gør at det let kan kombineres med andet legetøj. Der kan laves små mænd til bilerne og til togbanen, kæledyr til dukkehuset eller den helt rigtige mad til dukkerne. Eller måske mangler der lige en mus eller en fe til årstidsbordet. Når børnene først opdager at de bare kan modellere den ting de lige mangler, udvikler legen sig frit efter fantasien og får et naturligt flow.

Udtørrer ikke

Når børnenes fine figurer har stået længe nok til udstilling eller ligget længe i bilen eller legekøkkenet, kan modellervoksen bruges igen. Projektet skilles blot ad, farverne sorteres og æltes sammen med varmen fra dine hænder. Modellervoksen tørrer ikke ud og kan bruges igen og igen, hvilket gør det til et virkelig bæredygtigt produkt.

Alle Stockmars produkter er risikofri både for sundhed og miljø.

Læs hele Stockmars produktinformation om modellerbivoks her.

Yderligere information

Farver:

12 stykker modellervoks i Goethes farveskala: Hvid (00), Karminrød (01), cinnoberrød (02), Guldgul (04), Gulgrøn (06), Grøn (07), Blå (09), Ultramarine (10), Lilla (12), Rust (13), Sort (15), Pink (24)

Indeholder:

Parrafin (microcrystalline waxes), vegetabilsk stearin, bivoks, bindemiddel, farvepigmenter

Stockmar oplyser endvidere at modellerbivoksen er garanteret: FRI FOR Peanuts, Træ-nødder, Æg & Æggeskal, Mælk, Kasein, Selleri, Nødder & Nøddeolie, Sesam & Sesam olie, Fisk / Skalddyr, Soyabønner, Sulfur Dioxid, Gluten. Derudover FRI FOR nogen form for konserveringsmidler såsom parabener, formaldehyd-releasers and isothiazolinoner, herunder Methyl isothiazolinone (MI).

Vigtigt:

Anbefales IKKE til børn under 3 år, pga. små dele som kan sluges.

Brand

Stockmar

Stockmar er et tysk firma som producerer kemifrie farver og modellervoks af naturlige farver og bivoks.  “Bivoks og farver” er kernen af Stockmar. Siden 1950’erne er deres farver blevet udviklet i samarbejde med lærere, pædagoger, kunstnere og kunstterapeuter . Resultatet er det store fokus på farve spektrum, maleegenskaber og fuldstændig sikkerhed for både miljø og helbred. Ud over selve farverne, er der også tænkt over alle andre aspekter, når Stockmar udvikler farver og modellervoks. Fælles for alle produkter er at de skal appellere til barnets sanser og skabe en positiv og “ægte oplevelse”, både på det uddannende og kreative niveau. Se mere om Stockmar og deres produkter her.
stockmar logo