Fri fragt over 699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice 26 14 37 21

Fri fragt over
699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice
26 14 37 21

Legeunderlag til modellervoks – Mad

SKU FAR-35139 Kategori
Legeunderlag

Sæt skub i børnenes leg med modellervoks med disse underlag. Læg en pølse på grillen, eller form nogle kugler til isvaflen. Det er en god måde, at sætte børnene igang, uden at skulle tænke for meget over det.

Pakken indeholder 7 forskellige ark, der er lakeret så de kan holde til legen med modellervoksen og så kan man også tegne på dem med en whiteboard tus, der er lige til at viske af igen bagefter.

At lege med modellervoks for børn er sjovt, men til tider ved de ikke lige hvad de skal lave ud over at trille kugler, så er det her en rigtig god hjælp til at få rigtig gang i legen.

kr.49,00

På lager

Beskrivelse

Farverige Dage

Blev stiftet af Camilla i 2021, ud fra et ønske om at sprede kreative idéer ud til børn. Hendes modellervoks blev starten på hendes produktion. Tilhørende har hun også skabt nogle aktivitets poser og legeunderlag, der gør det nemt for de voksne lige at tage noget frem til børnene, de kan lege med i lang tid. Når de er færdige er det bare at pakke det væk igen til næste gang. Også meget anvendelige til at tage med på tur.

Pointen er, at ikke alle lige laver deres egen modellervoks, eller har det nødvendige overskud, så hun vil gerne gøre det nemt for de voksne og vi kan her i Alfer & Trolde kun sige at det virkelig er nemt.

Se flere Krea aktiviteter.