Fri fragt over 699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice 26 14 37 21

Fri fragt over
699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice
26 14 37 21

WeeCare Easy Cover – Dots – Dusty blue – Str. L

SKU WEE-43003 Kategori

WeeCare Easy Coveret er den ydre del af WeeCare Easy-bleen.

Coveret skal sammensættes med et Onesize-indlæg,

som fastgøres med trykknapper,

eller et prefold, som lægges løst i Easy Coveret.

(OBS! Onesize-indlæg eller Prefold købes separat!)

 

kr.159,00

På lager

Beskrivelse

WeeCare Easy Cover

WeeCare Easy-bleen er et todelt system – en All-in-2 ble (AI2), som består af Weecare Easy coveret, som er det vandtætte lag og et indlæg, som det er det absorberende. Som absorberende lag kan vælges et Onesize-indlæg som fastgøres med trykknapper eller et Prefold, som lægges løst i coveret. Ved et AI2 system kan coveret bruges flere gange, da man blot udskifter indlægget ved bleskift.

WeeCare Easy-bleen kan også bruges som All-in-one ble (AIO) – man lader blot Onesize-indlægget være knappet fast i coveret og skifter hele bleen ved hvert bleskift.

Easy coveret består af to lag stof. Ydersiden består af 100 % bomuld, som er dansk designet og Oeko-Tex-certificeret. Indersiden af coveret er PUL-stof, som er det der gør bleen vandtæt, men stadig åndbar. En af de mange fine detaljer ved WeeCare Easy coveret er, at polyestersiden af PUL-stoffet vender indad i bleen, hvilket gør at barnets hud aldrig kommer i direkte kontakt den blanke plastiklaminerede side af PUL-stoffet.
En anden fin detalje er, at der en stribe med blød polyesterfleece bagtil på indersiden af coveret, som føles dejlig blød og sørger for, at elastikkanten ikke vil genere baby.

Størrelsesguide

WeeCare Easy coveret findes i størrelse medium og størrelse large.

Vejledende kiloanvisninger:

  • Medium: 5-8 kg.
  • Large: 8+ kg.

Vær opmærksom på, at kiloanvisningerne er vejledende, da børn er meget forskellige i proportionerne og nogle børn vil kunne passe bleerne udover anvisningerne. På en stor baby vil str. medium måske kunne passe allerede som nyfødt, mens en mindre baby først kan bruge den størrelse ved 4-5 mdr. Str. large vil ligeledes kunne bruges lidt tidligere til en baby med gode runde lår. Str. large er designet til at kunne bruges indtil baby er blefri, men dette kommer igen an på barnets proportioner og hvor lang bleperioden er.

Vaskeanvisning

Coveret vaskes på 60°C og hænges til tørre. Det kan tørretumbles, men det anbefales ikke pga. miljøhensyn og bleernes holdbarhed.
Coveret vil krybe en smule i vask og vil efter mange vaske blegne lidt i farven.

Vask med lignende farver.
Ingen skyllemiddel eller eddike.

Komposition

Yderside:
100 % bomuld

Vandtæt inderside:
75 % polyester
25 % polyurethane

Bagerste del på indersiden:
100 % polyesterfleece

WeeCare coveret findes i flere forskellige designs – elegante og tidløse – se vores udvalg fra WeeCare her.

Brand

WeeCare

WeeCare er en dansk virksomhed der på kort tid har gjort det rigtig godt med stofbleer. De vil følge med udviklingen indenfor hvordan en stofble skal være. Det handler om at passe på naturen, og de vil gøre alt hvad de kan for at deres produkter bliver så "rene" som muligt.
Weecare logo - Stofbleer