Fri fragt over 699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice 26 14 37 21

Fri fragt over
699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice
26 14 37 21
Tilbud

WeeCare Bleer startpakke

SKU WEE-43014 Kategori
WeeCare Bleer startpakke

Vi har samlet en startpakke så man kan komme godt i gang med at bruge stofbleer. Det er muligt der skal lidt mere til for at dække behovet til både at have lidt i vasketøjskurven og så bleer klar til baby. Men her er basic hvad man har brug for og så er det nemmere måske at overskue hvor meget man mangler og så supplere op.

Pakken indeholder:

4 WeeCare Cover str. m

12 WeeCare Indlæg onesize

4 WeeCare Prefold

1 WeeCare Lanolinsalve

1 WeeCare wetbag lille

1 WeeCare wetbag stor

1 WeeCare rulle ble papir

Bleer startpakken har en samlet værdi af 2.456,- Så vi har skåret knap 20 % af prisen.

Skulle du ønske Covers i størrelse L er det bare at skrive det i kommentarfeltet. Skriv også hvis du har specielle ønsker til de print vi har.

kr.1.995,00

På lager

Beskrivelse

Se mere om de forskellige WeeCare produkter.

Vi ved om nogen at det kan være dyrt at starte op med stofbleer. Og som nybegynder også svært at vide hvor meget og hvad man skal bruge. Antallet i pakken vil typisk være til 2 dage ca.

Bleer startpakken er sammensat ud fra hvad man i hvert fald kommer til at bruge, og så er der mulighed for selv lige finde ud af det endelige antal af covers, indlæg osv. Så bliver det nemmere lige at supplere op, når du finder frem til det endelige antal. På den måde her kan du komme i gang uden at det koster en formue.

 

Brand

WeeCare

WeeCare er en dansk virksomhed der på kort tid har gjort det rigtig godt med stofbleer. De vil følge med udviklingen indenfor hvordan en stofble skal være. Det handler om at passe på naturen, og de vil gøre alt hvad de kan for at deres produkter bliver så "rene" som muligt.
Weecare logo - Stofbleer