Fri fragt over 699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice 26 14 37 21

Fri fragt over
699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice
26 14 37 21

Rav Armbånd til voksne – Caramel

SKU NIR-41201 Kategori
Rav Armbånd – Caramel

Poleret Caramel rav.

Armbånd i elastik.

De smukke rav armbånd fra Nirrimis er håndlavet af baltisk rav som siges at være smertelindrende og beroligende. Hver kæde kommer i en fin pose, der fint kan bruges som gave.

Størrelse: 18 cm.

Kæderne kan variere lidt i størrelse og farve, da de er håndlavet.

kr.229,00

På lager

Beskrivelse

Den baltiske rav – også kaldet Østersøens guld, er skabt af harpiks for 50 millioner år siden. Nirrimis forvandler den baltiske rav til smukke halskæder og armbånd.

Det siges meget at rav har en beroligende og smertelindrende effekt. Bl.a. til børn når de begynder at få tænder. Men effekten stopper jo ikke fordi man bliver ældre. Rav indeholder ravsyre (succinsyre), som er en stærk antioxidant, der findes i fødevarer og anvendes i hudplejeprodukter. Når rav bæres mod huden og varmes op, frigives ravsyren.

Se flere kæder fra Nirrimis.

Brand

Nirrimis

Nirrimis er et nyt dansk brand med base i København. Nirrimis drives af familien på 4, med Emilie i spidsen - en mor der som så mange andre har valgt at give sit barn en ravhalskæde på. Den smukke historie bag Nirrimis fortæller om en mor, med et ønske om at lave en ravhalskæde selv - og den første ravkæde bliver skabt en aften i sommerhuset efter at barnet er faldet i søvn. En kæde bliver til flere - og Emilies kreative talent bliver opdaget. Nirrimis skaber smukke halskæder, armbånd og ankelkæder af baltisk rav, som igennem hele vores historie er blevet båret som smykke og amulet.
nirrimis logo maerke