Fri fragt over 499,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice 26 14 37 21

Fri fragt over
499,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice
26 14 37 21

Ravhalskæde til baby og barn - Caramel

SKU NIR-41001 Kategori
Nirrimis ravhalskæde

Halskæde til baby og børn op til 5 år.

De smukke Nirrimis ravhalskæder er håndlavet af baltisk rav som siges at være smertelindrende og beroligende. Hver kæde kommer i en fin pose, der fint kan bruges som gave.

Kæderne kan variere lidt i størrelse og farve da de er håndlavet. De er også udstyret med en sikkerheds pop-up lås, der åbnes når den er udsat for spænding.

Hver perle er individuelt knyttet for ekstra sikkerhed. Stadig er det ikke legetøj og bør ikke tygges eller suges på.

Husk at det anbefales, at fjerne smykker når barnet skal sove.

Størrelse på halskæde 32-33 cm.

Design: Caramel.

DKK229,00

På lager

Beskrivelse

Det siges at rav kan være smertelindrene og bruges til den lille når tænderne er på vej. Vi kan naturligvis  ikke stå inde for denne påstand, men det nævnes efterhånden utroligt mange steder. Vi har selv brugt ravhalskæder til vores børn herhjemme, men om det har virket eller ej er ikke til at sige. Men vi oplevede ikke, da børnene fik tænder, som noget slemt.

Se også Nirrimis rav armbånd og ankelkæder.

Brand

Nirrimis

Nirrimis er et nyt dansk brand med base i København. Nirrimis drives af familien på 4, med Emilie i spidsen - en mor der som så mange andre har valgt at give sit barn en ravhalskæde på. Den smukke historie bag Nirrimis fortæller om en mor, med et ønske om at lave en ravhalskæde selv - og den første ravkæde bliver skabt en aften i sommerhuset efter at barnet er faldet i søvn. En kæde bliver til flere - og Emilies kreative talent bliver opdaget. Nirrimis skaber smukke halskæder, armbånd og ankelkæder af baltisk rav, som igennem hele vores historie er blevet båret som smykke og amulet.
nirrimis logo maerke