Fri fragt over 699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice 26 14 37 21

Fri fragt over
699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice
26 14 37 21

Mysterious Library – Spil 8+

SKU MAR-32109 Kategori
The Mysterious Library brætspil.

Biblioteket har en samling af specielle bøger. De giver læseren mulighed for at opleve indholdet i virkeligheden. De bliver til karaktererne i bøgerne og får mulighed for at træne drager eller søge efter skatte m.m. Det koster kun et par få cents at få adgang.

En dag kommer der en opfinder der gerne vil lave nogle eksperimenter med bøgerne, og han ødelægger dem… meget. Historierne i bøgerne kan ikke længere blive afsluttet, så de der er på eventyr i bøgerne ikke kan slippe ud igen.

Din opgave er at stoppe opfinderen med at ødelægge bøgerne, redde biblioteket og de stakkels læsere, ved at samle stykkerne af bøgerne sammen igen – og det er ikke helt ufarligt.

kr.349,00

På lager

Beskrivelse

Se mere om brætspil fra Marbushka.

Brand

Marbushka

Marbushka er et ungarsk familieejet firma. De har haft en stor passion for brætspil igennem mange år, og har udviklet gode kreative spil til børn. Deres design er unikt, og spillene er gode også for voksne, så man får lyst til at spille med børnene på deres niveau. Ud over at deres spil er sjove at spille for alle, har Marbushka også sat stor fokus på bæredygtighed. Det pap de bruger i deres produkter består af 90% genbrugspapir, og det papir der bliver brugt er FSC- og PEFC-certificeret.
Marbushka