Fri fragt over 699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice 26 14 37 21

Fri fragt over
699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice
26 14 37 21

Modellervoks økologisk – Gul

SKU FAR-35137 Kategori
Modellervoks Økologisk

Et rigtig skønt produkt til det kreative og legesyge barn. Sanserne og fantasien kommer virkelig på arbejde og det er bare skønt til tider at “spise deres kreationer.” Der sker ikke noget ved at det kommer ind i munden. Voksen består udelukkende af fødevaregodkendte ingredienser.

Kommer i en fin lille fødevaregodkendt aluminiumsdåse. Kan genanvendes til opbevaring af f.eks. småting.

Vegansk og CE-mærket

Holdbarhed 12 mdr.

Anbefalet fra 1 år.

Farve Gul.

kr.49,00

På lager

Beskrivelse

Farverige Dage

Blev stiftet af Camilla i 2021, ud fra et ønske om at sprede kreative idéer ud til børn. Hendes modellervoks blev starten på hendes produktion. Tilhørende har hun også skabt nogle aktivitets poser og legeunderlag, der gør det nemt for de voksne lige at tage noget frem til børnene de kan lege med i lang tid. Når de er færdige er det bare at pakke det væk igen til næste gang. Også meget anvendelige til at tage med på tur.

Pointen er, at ikke alle lige laver deres egen modellervoks, eller har det nødvendige overskud, så hun vil gerne gøre det nemt for de voksne og vi kan her i Alfer & Trolde kun sige at det virkelig er nemt.

Skulle modellervoksen gå hen og blive tør, så er det muligt at blande lidt olie eller vand i igen. Den vil til at starte med blive lidt våd men bliv ved med at ælte ind til konsistensen bliver god igen.

Se flere Krea aktiviteter.