Fri fragt over 699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice 26 14 37 21

Fri fragt over
699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice
26 14 37 21

Gavekort

Gavekort til brug på Alfer & Troldes webshop.

Gavekortet kan sendes direkte på mail til modtageren eller du kan vælge at sende til din egen e-mailadresse og printe det ud, så det er klar til at give som gave.

Du skal selvfølgelig ikke betale fragt ved køb af gavekort.

Bemærk: Gavekort sendes IKKE med posten og tæller ikke med for at opnå fri fragt. Gavekortet er gyldigt i 3 år fra købsdato.

 

kr.100,00kr.1.000,00

Beskrivelse

Sådan gør du:

Vælg det ønskede beløb du ønsker som gavekortets værdi. (Mangler du et bestemt beløb? Skriv til os på kontakt@alferogtrolde.dk eller ring direkte på 26 14 37 21 – så opretter vi det hurtigt)

Når du har valgt beløb dukker tre felter op som du skal udfylde: Det første er “Til” – her skriver du den e-mailadresse, som du ønsker skal modtage gavekortet. Hvis du f.eks. ønsker at sende et gavekort DIREKTE til Moster Oda, så skriver du mosteroda@email.dk – og lige så snart betalingen er gennemført, modtager Moster Oda gavekortet i sin indboks.

Vil du hellere selv printe gavekortet ud og have med som gave, så skriver du DIN EGEN e-mail og modtager altså SELV gavekortet i din indboks. Så kan du helt selv vælge om du vil videresende den e-mail på et senere tidspunkt eller printe ud og give fysisk.

Det næste felt er “Fra” – her skriver du DIT NAVN, eller hvem du nu vælger er AFSENDER af gavekortet. Hvis du f.eks. hedder Sofie – så vil der i gavekort-e-mailen stå “Sofie har sendt dig et gavekort” – men det kan lige så godt være din mor, din søster, din søn eller Nissen som er afsenderen.

Det sidste felt “Besked” er valgfrit og giver dig mulighed for at skrive en besked, som automatisk indsættes i gavekortet.

Vil du gerne give gavekort fysisk, men har ingen printer?

Så har du faktisk mulighed for bare at skrive koden på et flot kort. Gavekortet som sendes på e-mail indeholder det valgte beløb, gavekortnummer og en knap med teksten “indløs”, som fører dig direkte over i Alfer & Trolde shoppen og automatisk fratrækker beløbet i indkøbskurven. Men det vigtige her er altså gavekortnummeret, f-eks. 2FY7-F5LP-67XQ-WTP9, som sagtens kan håndskrives direkte i kortet til fødselaren, telegrammet til Konfirmanden eller julekortet.

Det er bare VIGTIGT at skrive koden KORREKT! Og selvfølgelig oplyse værdien af gavekortskoden, samt hvor den kan bruges – altså hos alferogtrolde.dk.