Fri fragt over 699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice 26 14 37 21

Fri fragt over
699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice
26 14 37 21

Creative Puzzle Landscape

SKU GRI-37527 Kategorier ,
Creative Puzzle Landscape

Dette puslespil består af 14 træbrikker i forskellige farver og former, der kan sættes sammen for at skabe et landskab.

Creative Puzzle Landscape kan hjælpe børn med at udvikle deres kognitive og motoriske færdigheder, da de skal tænke og handle for at finde den rigtige placering for hver brik. Puslespillet kan også hjælpe børn med at lære om geografi og landskabsdannelse på en sjov og interaktiv måde.

Som med alle Grimm’s produkter er puslespillet også lavet af naturlige og bæredygtige materialer af høj kvalitet. Puslespillet er designet til at være holdbart og sikkert for børn at lege med, samtidig med at det er godt for miljøet og bæredygtigt i forhold til fremstilling og produktion.

Dyrene følger ikke med. De er kun til inspiration.

kr.549,00

På lager

Beskrivelse

Grimm’s er en tysk producent af trælegetøj og pædagogisk udstyr til børn. Navnet “Grimm’s” refererer til brødrene Grimm, som var berømte tyske forfattere og eventyrsamlere i det 19. århundrede. Brødrene Grimm er kendt for deres samling af folkeeventyr, som har inspireret generationer af børn og voksne over hele verden. Grimm’s legetøj er inspireret af brødrene Grimms ånd og deres dedikation til fantasi og kreativitet, og virksomheden har til formål at fremme børns fantasi og kreativitet gennem deres legetøj og udstyr.

Se mere fra Grimm’s.

Brand

Grimm´s