Fri fragt over 699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice 26 14 37 21

Fri fragt over
699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice
26 14 37 21

Grand Prix – Spil 6+

SKU MAR-32110 Kategori Mærke
Grand Prix brætspil 6+

Så lyder startskuddet for første gang i dette første og største ræs i historien. Et kapløb med hestekræfter uden heste. Vind kapløbet og verden venter på dig.

Der skal køres langs sporløse veje og i øde landskaber. Et ræs for at vinde de mest prestigefyldte priser og få æren af at være den bedste racerkører i verden.

Grand Prix, det største løb i historien, kan kun vindes af en, der trods alle odds, bliver den første der kører over målstregen. Dog skal det lige siges, at selv om det er de bedste racerkørere i verden, skal der også en lille smule held til.

Et spændingsfyldt brætspil for både børn og voksne.

kr.349,00

På lager

Beskrivelse

Se flere spil fra Marbushka.

Brand

Marbushka

Marbushka er et ungarsk familieejet firma. De har haft en stor passion for brætspil igennem mange år, og har udviklet gode kreative spil til børn. Deres design er unikt, og spillene er gode også for voksne, så man får lyst til at spille med børnene på deres niveau. Ud over at deres spil er sjove at spille for alle, har Marbushka også sat stor fokus på bæredygtighed. Det pap de bruger i deres produkter består af 90% genbrugspapir, og det papir der bliver brugt er FSC- og PEFC-certificeret.
Marbushka