Fri fragt over 499,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice 26 14 37 21

Fri fragt over
499,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice
26 14 37 21
Baeredygtige og miljoevenlige pakker fra Alfer & Trolde

Miljøvenlig webshop – at genbruge papkasser er bare et lille grønt skridt

Vi drømmer om en kæmpe webshop – spækket med lækre produkter til din familie og dit hjem – legetøj, babyudstyr, køkkenudstyr, osv. – alt sammen i en skøn bæredygtig kvalitet – fri for alverdens kedelige kemikalier og fri for plast, som ender i havet.

Vi drømmer om en kæmpe webshop – spækket med lækre produkter til din familie og dit hjem – legetøj, babyudstyr, køkkenudstyr, osv. – alt sammen i en skøn bæredygtig kvalitet – fri for alverdens kedelige kemikalier og fri for plast, som ender i havet. Vi drømmer om at tilbyde dig alle de produkter, som vi selv elsker og kender fra vores egen børnefamilie. Produkter som er med til at skabe tryghed, fordi vi ved at vores børn ikke udsættes for mystiske kemiske sammensætninger, blødgørere, flammehæmmere og hvad har vi ellers… Alt det der tilsammen er med til at brygge den cocktail, som kan være både hormonforstyrrende og sygdomsfremkaldende.

Vi drømmer om at skabe et trygt univers hvor DU ved, at du ikke får alle mulige numre og uforstålige forkortelser med når du køber et produkt.

Vi drømmer om at inspirere dig til at passe  lidt bedre på dig selv, dine børn og vores fælles klode.

Jamen så lad os da lave en bæredygtig butik

Vi ved jo godt at vi ikke kan fortælle dig, hvordan du skal leve, gøre og handle – vi ved også godt at vejen er lang og sej, når man ønsker at skille sig ud fra flokken, både for dig og mig – og hvem kan så fortælle én, hvordan man skal gøre…

Vi gør det, som vi synes giver mest mening og bevæger os der hvor vi håber at kunne bidrage med lidt inspiration, lidt nytænkning eller bare en lille smule anderledeshed.

Min første tanke, da Martin ville åbne en bæredygtig webshop, var at det kan man da ikke. Det kan jo ikke blive bæredygtigt og miljøvenligt når ting skal produceres, fragtes, pakkes og fragtes igen for at nå ud til dig. Og hvor mange gange har jeg ikke selv, i bedste tro og efter nøje overvejelse, købt et produkt hjem – i høj og ren kvalitet, som ikke “sviner” hverken mine børns sundhed eller vores miljø – og så har produktet være rullet ind i diverse former for plastik, flamingo og bobbelplast.

Det er jo faktisk overhovedet ikke spor bæredygtigt at købe noget som helst! Så vil du leve bæredygtigt og miljøvenligt – så lad være med at købe nye ting – Lav det selv, køb det brugt eller undvær.

Aaahh okay – det er nok ikke helt muligt altid. Så vi kan jo godt blive enige om , at nogle produkter bare er rigtig smarte lige at bestille hjem fra shoppen og så er de hos dig næste dag. Tjek

Fint nok – jamen så lad os da lave en bæredygtig webshop og så må det gælde om at finde alle de små ting, vi selv kan gøre for at højne miljøvenligheden og sænke CO2-aftrykket – og her er det, at de der papkasser pludselig bliver aktuelle.

Genbrug af emballage - Groen webshop - Alfer & Trolde

For hvorfor i alverden skulle vi dog gå ud og købe nye papkasser, når de brugte fungere lige så fint. Det drejer sig jo om at få et lækkert produkt fragtet fra os til dig – først og fremmet på den sikreste måde, så intet går i stykker på turen og dernæst på en måde, hvor vi bidrager mindst muligt til nyproduktion af emballage og især plast.

Så når du modtager en pakke fra os, er det meget sandsynligt at der er et helt andet logo på kassen end vores eget. Det kan også være at den er skåret lidt til for at passe bedst mulig, så vi ikke skal bruge mere pakkefyld end hvad der er nødvendigt.

Vi har heldigvis et ganske udmærket lager af papkasser, pakkefyld, postposer samt diverse – for det skal da ikke være nogen hemmelighed, at på nogle fronter har jeg et ret dominerende samlergen. Men hey – det kommer jo så både dig og os til gode nu. Og så kommer der jo hele tiden nye kasser ind ad døren fra vores leverandører – som jo også er bevidste om emballagen og oftest anvender FSC-certificeret pap, bio-plast og bio-pakkefyld.

Og skulle du så alligevel undre dig over, at der er bobbelplast eller andet “fy” i din pakke fra os – så er det ganske enkelt fordi, det er noget vi selv har modtaget – måske for længe siden og jeg har så troligt gemt det sammen med julepapir og krøllet gavebånd – for det kan da bruges igen en dag. 

Jeg synes faktisk det giver rigtig god mening at bruge en ting, så mange gange som muligt inden den ender det rette sted på genbrugspladsen og får en ny livscyklus. Derfor har jeg det også fint med at betale lidt ekstra for et kvalitetsprodukt med en lang levetid, som f.eks. en madkasse eller drikkedunk i rustfrit stål, som holder hele livet.

Se en lille video hvor Martin pakker

Kan du ikke se videoen? accepter marketing-cookies

Ny langtidsholbar løsning fra RE-ZIP

Jeg er altså helt pjattet med RE-ZIP! Er du stødt på dem derude hos andre shops? Ellers læs lige med her:

RE-ZIP er cirkulær emballage til dine pakker. Ikke noget pap – ikke noget til hverken skraldespanden eller genbrugscontaineren, men bare rigtig fine poser og kasser, som kan bruges igen og igen og igen. Lyder det ikke bare smart?! Du kan finde RE-ZIP på shoppen eller tilvælge, når du kommer til kurven.

RE-ZIP genanvendelig forsendelsesemballage - Alfer & Trolde

Når du vælger RE-ZIPs cirkulære emballage betaler du 35 kr. for det. Du modtager så dine produkter i genanvendelig emballage, som nemt kan foldes sammen og lukkes med velcro. Sammenfoldet smider du den i den næste røde postkasse du møder – portoen er selvfølgelig betalt – og når emballagen når tilbage til RE-ZIP, så modtager du en rabatkupon på 50 kr. som du kan bruge næste gang du handler hos Alfer & Trolde.

Se så begynder det at ligne en bæredygtig webshop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *