Fri fragt over 699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice 26 14 37 21

Fri fragt over
699,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice
26 14 37 21

Space Pirates – Spil 4+

SKU MAR-32113 Kategori
Space Pirates Brætspil.

Det uendelige rum venter på dig! Udforsk ukendte planeter fyldt med skatte og eventyr. Nu kan du finde ud af, hvordan livet som en ægte rum-pirat er, hvor du søger efter skjulte skatte og endda kæmper kampe for at få mere bytte. Det er værd at tage risikoen for de fantastiske skatte, for deres magiske kraft kan vise sig nyttig på din rejse. Men pas på, brug dem med omtanke!

Egnet fra 4+

2-4 spillere

Varighed 10 min.

kr.349,00

På lager

Beskrivelse

Marbushka er et brand, der specialiserer sig i at skabe unikke og håndlavede brætspil og legetøj. Marbushka er kendt for sit fokus på design, kvalitet og bæredygtighed. Spillene er ofte lavet med en kunstnerisk og eventyrlig tilgang, hvor hver detalje er nøje udformet for at skabe en æstetisk tiltalende og meningsfuld oplevelse.

Typisk er de ikke kun sjove, men også designet til at have en pædagogisk eller udviklende funktion, ofte rettet mod børn, men med oplevelser, der også kan nydes af voksne. Deres produkter er fremstillet af miljøvenlige materialer som genbrugspapir og FSC-certificeret træ, hvilket afspejler deres engagement i bæredygtighed og socialt ansvar.

Marbushka blev grundlagt af et ungarsk par, Beatrix Bohony og hendes mand, som ønskede at skabe noget varigt og meningsfuldt til deres egen datter og andre børn. Deres spil kombinerer smukke illustrationer, fantasifulde fortællinger og en opfordring til kreativ leg. De er populære blandt forældre, der søger alternativer til de mere kommercielle og masseproducerede brætspil og legetøj på markedet.

Se mere fra Marbushka.

Brand

Marbushka

Marbushka er et ungarsk familieejet firma. De har haft en stor passion for brætspil igennem mange år, og har udviklet gode kreative spil til børn. Deres design er unikt, og spillene er gode også for voksne, så man får lyst til at spille med børnene på deres niveau. Ud over at deres spil er sjove at spille for alle, har Marbushka også sat stor fokus på bæredygtighed. Det pap de bruger i deres produkter består af 90% genbrugspapir, og det papir der bliver brugt er FSC- og PEFC-certificeret.
Marbushka