Fri fragt over 499,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice 26 14 37 21

Fri fragt over
499,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice
26 14 37 21

Skolestart. Madkasse Stor + Drikkedunk

SKU PUL-21021 Kategori Mærke
Madkasse og drikkedunk til skolestart.

Bliv klar til skolen med en madkasse og drikkedunk fra Pulito.

Madkassen er fremstillet i fødevaregodkendt rustfrit stål og er en praktisk madkasse, med to separate rum og en medfølgende snackboks.

Ligeledes er drikkedunken fremstillet i fødevaregodkendt rustfrit stål og garanterer at ingen skadelige kemikalier overføres til indholdet.

Madkassens to rum rummer hhv. 475 og 675 ml. Snackboksen rummer 200 ml.

Drikkedunken rummer 500 ml.

DKK379,00

På lager

Beskrivelse

Fås også som standard

Brand

Pulito

Pulito er en dansk familieejet virksomhed med base i København, som siden deres start i 2007 har haft et helt klart ønske:  "at tilbyde gode produkter - gode for mennesker og gode for miljøet." Alle produkter fra Pulito er af fødevaregodkendte materialer, så du er helt sikker på at undgå tungmetaller og hormonforstyrende stoffer i din mad. Samtidig er produkterne på hver deres måde med til at skåne miljøet for unødigt plastikaffald. Et stålsugerør kan erstatte et helt livs forbrug af engangssugerør, og en madkasse i rustfrit stål kan gøre det ud for både plastikposer og madpapir. Pulitos produkter er holdbare og enkle i designet og kun producerede i fødevaregodkendte materialer. Pulito har har hele tiden haft fokus på at undgå madspild og fremmedstoffer i maden, samt at bidrage til den grønne omstilling. Pulito har derfor valgt at købe solceller, så når du køber Pulitos produkter går dele af pengene til denne investering i en fælles grønnere fremtid.
Pulito rustfrit staal madkasser kompostspand