Fri fragt over 499,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice 26 14 37 21

Fri fragt over
499,-

Dag til dag levering ved bestilling på hverdage inden kl 12

Kundeservice
26 14 37 21

Biork naturlig mineral – Krystal deodorant

SKU BIO-55011 Kategorier , Mærke
Biork deodorant.

Den smukke Italienske mineral krystal har nøje afrundede kanter, der gør den yderst blød mod huden. Krystallen kommer i smuk genanvendelig korkemballage. Korken er blød og lækker at føle på, og gør det til en smuk og sanselig oplevelse.

Man har siden oldtiden kendt til denne type krystals naturligt antibakterielle egenskaber.

Biork krystallen forhindrer svedlugt, og lader i stedet huden ånde naturligt. Biork kan bruges af alle hudtyper, da den ekstremt mild og 100% naturlig.

Biork er 100% duftfri og kan derfor med fordel bruges af både mænd og kvinder. Brug den som den eneste deodorant, og mærk din naturlige duft uden udefrakommende forstyrrende dufte.

Kan også nemt kombineres med din yndlingsparfume uden modstridende dufte møder hinanden. Har du i en længere periode brugt almindelige anti-perspirant deodoranter, kan du opleve at din krop er et par uger om at tilpasse sig til Biork. Du kan i den periode føle at du lugter mere end normalt.

Deodoranten er helt usynlig når den er på – slut med kedelige hvide pletter på tøjet og ingen overraskelser på huden.

kr.149,00

Ikke på lager

Beskrivelse

Biork deodorant er naturligt

Den type aluminium der er brugt til Biork krystallen hedder Alum. Alum er et naturligt mineral salt, der består af molekyler, der er for store til at blive absorberet af huden. Denne type aluminium trænger derfor ikke ind , men danner i stedet et beskyttende lag på din hud.

Biork garanterer, at deres naturlige Alum ikke indeholder skadelige aluminiumchlorider. De kommer fra kontrolleret og certificeret dyrkning og er dermatologisk testet for at forhindre hudirritation.

Vægt: 120 g.
Holdbarhed når åbnet, op til 36 mdr.
100% fri for plast.
Fri for aluminiumchlorid og andre toksiner.

Brugsanvisning

Fugt den rene armhule og påfør krystallen, eller fugt krystallen med en ganske lille mængde vand og påfør den våde krystal på huden indtil krystallen er tør. Vi anbefaler du ikke bruger nogen former for deodorant umiddelbart efter hårfjerning eller ved beskadiget hud.

Skyl altid krystallen efter brug så den er ren og klar til næste gang. Lad krystallen tørre helt op, før du putter den tilbage i beskyttelseshætten. Taber du krystallen er der stor risiko for, at den går i stykker.

Kork:
Emballagen i kork er 100% nedbrydelig og Biork bruger netop denne emballage, fordi kork udleder 30% mindre CO2 end andre træer. Barken af korkegen høstes hvert 9. år i en meget nøje proces, for at mindske spild herfra. Det er det eneste træ på jorden, hvorfra barken kan fjernes uden at beskadige træet.

De store arealer med kork eg, holder også bestanden oppe af truede dyrearter som den spanske los. Bevoksningen af kork eg, er blandt de mest biologiske rigeste i verden og indgår i EU’s habitatdirektiv i Natura 2000-netværket. Af alle skovhabitater indeholder de en af verdens højeste niveauer af biodiversitet.

De portugisiske egetræ skove hvor Biork får deres kork fra, har eksisteret i over 1000 år. WWF beskytter også verdens korkskove og anbefaler køb af propper i kork.

Se gaveidéer